Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, bu mübarek gecenin insanın iç muhasebesini yapması, niyetlerini gözden geçirmesi ve Rabbine yönelmesi açısından büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.
Yılmaz, Regaib Kandili'nin rahmet, bereket ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna zamanlardan biri olduğunu belirterek, "Bu mübarek gece kulun Rabbine yönelişini, niyetini yoklayışını ve varlığın hikmetine yeniden nazar edişini temsil eder" dedi. Kandilin, kalplerin arındığı, duaların samimiyetle semaya yükseldiği, gönüllerin umutla dolduğu çok kıymetli bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.
Başkan Yılmaz, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularının bu gecelerde daha da güçlenmesi gerektiğinin altını çizdi. "Bu özel geceler bizlere sadece bireysel arınmayı değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluklarımızı da hatırlatır" diyen Yılmaz, yardımlaşma, paylaşma, hoşgörü ve merhametin hayatın merkezinde olması gerektiğini vurguladı. Özellikle İsrail zulmü altındaki Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere, savaş ve yoksullukla mücadele eden tüm insanlar için bu geceyi bir umut vesilesi kılmanın önemine değindi.
Yılmaz, tüm İslam âleminin Regaib Kandili'ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin başta Gaziantepli hemşerileri olmak üzere aziz millete ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi. Kandilin gönüllere ferahlık, hanelere bereket, ülkeye ve insanlığa barış ve huzur getirmesi için Yüce Allah'a niyazda bulundu.