Tarih: 01.01.2026 00:52

Başkan Vekili Özdemir, Yeni Yılı İtfaiye Personeliyle Karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, 2026 yılını itfaiye personeli ile birlikte karşılayarak yeni yıllarını kutladı.

Hürriyet İstasyonu'nda Anlamlı Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Gülveren Mahallesi'ndeki Hürriyet İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti. Yeni yıl nöbetinde olan itfaiye, zabıta ve güvelik personeli ile sohbet eden Özdemir, personelin yeni yılını kutladı.

Başkan Muhittin'in Selamı ve Sahadaki Ekipler

Muhittin Başkan'ın mesajını paylaşan Başkan Vekili Özdemir, "Başkanımız başta sizler olmak üzere tüm Antalyalı vatandaşlara selam ve sevgilerini iletiyorum. Antalyalı vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girebilmesi için tüm ekiplerimizle görev başındayız. Yılbaşı gecesi boyunca itfaiye, zabıta, altyapı ve temizlik ekiplerimizle sahada olacağız. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 48 itfaiye istasyonunda ve 634 personelle görevinin başında. Bu akşam zabıta, ASAT ve birçok ekibimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

2026 Yılına Dair Temenniler

Özdemir, 2026 yılının Antalya'ya ve ülkemize sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederek, "Dayanışmanın, adaletin ve umudun güçlendiği yeni yılda, daha güzel yarınlara birlikte yürümek dileğiyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.

Telsizden Yeni Yıl Kutlaması

Başkan Vekili Büşra Özdemir, daha sonra itfaiye telsizinin başına geçerek görev başındaki itfaiye erlerine, "Kıymetli çalışma arkadaşlarım, öncelikle yeni yılınızı kutluyorum. Sizlere ve ailelerinize huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" anonsunu yaptı. İtfaiye ekipleri de telsizden Başkan Vekili Özdemir'in yeni yılını kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB