Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede karla mücadele çalışmalarının yoğun bir şekilde ve aralıksız devam ettiğini ifade etti. Tüm ekiplerle birlikte sahada karla mücadeleye devam ettiklerini kaydeden Başkan Sandıkçı, çalışmaların 7/24 esasıyla yürütüldüğünü ve tüm ekiplerin sahada olduğunu vurguladı.
Başkan Sandıkçı, ilçe genelinde kar küreme, yol açma ve yol tuzlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Buzlanma ve don olaylarına karşı yol tuzlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini ve karla mücadele çalışmalarını koordineli bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Sandıkçı, "Canik'imizde yolları açık tutuyor, karla mücadele çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz" dedi.
"Canik'te yollar açık" diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, merkez ve kırsal mahallelerin tamamında koordineli çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı. "Canik'imizde tüm ekiplerimizle birlikte sahada 7/24 karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Kar küreme, yol tuzlama ve yol açma çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz" diye konuştu.