İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçenin önemli ticari ve turistik caddesi olan İstiklal Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Kurnaz, işyeri ziyaretlerinde İlkadım'da yapılan hizmetler ve devam eden projeler hakkında bilgiler de verdi.
Esnaf ziyaretlerinden dolayı duyulan memnuniyetin, kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan İhsan Kurnaz, "Sahaya inerek vatandaşın nabzını tutuyor, yol haritamızı buna göre belirliyoruz" diye konuştu. Ziyaretler sırasında hemşehrilerle de sohbet etme imkanı bulduklarını ve onlardan gelen taleplerin çok kıymetli olduğunu ifade etti.
Esnafların ilçenin ekonomik ve sosyal hayatındaki önemine dikkat çeken Başkan Kurnaz, "Esnafımız ilçemizin can damarıdır. İlçe ekonomimize yön veren, istihdamı güçlendiren kıymetli esnaflarımızla sık sık bir araya gelme gayreti içerisindeyiz" dedi. Esnafın görüş ve beklentilerinin kendileri için yol gösterici olduğunu vurguladı.
Başkan Kurnaz, esnafın taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. İlkadım'da ticari hayatı daha güçlü hale getirmek için esnafla sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. İlçe genelinde belediyecilik hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini, tamamlanacak projelerle İlkadım'ın daha estetik, modern ve konforlu bir noktaya geleceğini ifade etti. "Her şey ilkadım için" diyerek, hemşehriler ve gelecek nesiller için azimle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.