Tarih: 27.02.2026 15:23

Bakan Gürlek: Terörsüz Türkiye süreci güzel ilerliyor

Facebook Twitter Linked-in

Memleketinde Sıcak Karşılama
Adalet Bakanı Akın Gürlek, bir dizi ziyaret ve inceleme için gittiği Nevşehir'de Valilik makamını ziyaret etti. Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Gürlek, Vali Fidan'dan ilde yürütülen çalışmalar ve Nevşehir'in genel durumu hakkında bilgi aldı. Doğup büyüdüğü şehirde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Gürlek, hemşehrilerinin sıcak karşılama gösterisi için de teşekkür etti.

Terörle Mücadelede Olumlu Tablo
Bakan Gürlek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Terörsüz Türkiye" sürecine dikkat çekti. Gürlek, "Ülkemizde terörsüz Türkiye süreci çok güzel gidiyor. İnşallah bunun meyvelerini toplamak üzereyiz" dedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlik ve beraberliğimiz güçlendikçe Türkiye daha ileriye gidecek" ifadelerini kullandı.

Kapadokya'nın Kalbine Destek Sözü
Nevşehir'in Kapadokya'nın kalbi olduğunu vurgulayan Bakan Gürlek, şehrin turizm, tarım, eğitim ve girişimcilik alanlarında daha da gelişmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin her alanda ilerlediğini belirten Gürlek, Nevşehir'in gelişimi için gerekli adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB