Samsun'un Bafra ilçesinde, internet üzerinden tanışan iki kişinin buluşması beklenmedik bir şekilde sona erdi. F.A.Ç. isimli şahıs, bir oyun üzerinden tanıştığı A.Y. ile buluştuğu sırada, kadının eşi B.Y. tarafından fark edildi ve takip edilmeye başlandı.
Kendisine silah gösterildiğini iddia eden F.A.Ç., panikle kaçmaya başladı. Kaçışı sırasında Sedde Kavşağı'nda otomobiliyle kaza yaptığını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, 34 PIM 824 plakalı aracın ters döndüğünü tespit etti.
Araçtan çıkarılan F.A.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedaviyi kabul etmediği öğrenildi. Polis ekipleri, kısa sürede takipçi B.Y.'yi yakaladı. Yapılan aramada aracında oyuncak silah bulundu. Kaza sonrası B.Y.'nin, takla atan araçtaki eşi A.Y.'yi çıkararak olay yerinden uzaklaştığı belirlendi.
Olayla ilgili taraflar, ifadeleri alınmak üzere Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İstanbul'da bir firmada hırdavat satışı yapan F.A.Ç.'nin iddiaları ve olayın detayları soruşturma kapsamında inceleniyor.