Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçenin zenginliğini tanıtmayı ve dil bilincini güçlendirmeyi amaçladığı 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasından Aydın Lisesi önemli bir başarıyla ayrıldı.
Aydın ilindeki liselerin katıldığı 'Dilimize Yerleşmiş Yabancı Kelimeler' konulu yarışmada, Aydın Lisesi öğrencileri beş ödülün tam üçünü kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Atlas Eryılmaz il birincisi olurken, Ayaz Efe Akduman il üçüncülüğünü elde etti. Uygar Karaduman ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'in elinden aldı. Törende, öğrencilerin Türkçeye gösterdiği duyarlılık ve dil bilinci konusundaki başarıları büyük takdir topladı. Aydın Lisesi yönetimi ve öğretmenleri, bu anlamlı başarının gurur verici olduğunu belirterek, Türkçenin doğru kullanımına yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.