Tarih: 26.02.2026 21:17

Aksaray'da alev alan araca antifriz dökünce yangın büyüdü

Facebook Twitter Linked-in

Yanlış Müdahale Alevleri Büyüttü

Aksaray'ın Paşacık Mahallesi'nde, Ömer Ç. idaresindeki 68 AF 590 plakalı Volkswagen marka otomobilin motorundan dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü durumu fark edip aracı durdurdu, ancak duman kısa sürede yerini alevlere bıraktı.

Antifrizle Söndürme Girişimi

Olay yerindeki sürücü ve arkadaşı, eline geçirdiği antifriz ve antifrizli cam suyunu alevlerin üzerine dökerek yangını söndürmeye çalıştı. Ancak yanıcı madde içeren bu sıvılar, alevlerin daha da büyümesine ve aracın adeta bir alev topuna dönüşmesine neden oldu.

İtfaiye Müdahalesi ve İnceleme

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yarım saat süren bir çalışmayla yangını tamamen kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlattı. Sürücü ve arkadaşı, olay sırasında gazetecilere tepki gösterdi ve polis ekiplerince sakinleştirilmeye çalışıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB