Tarih: 06.03.2026 09:04

Akköylüler Didim'de iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Mahalle Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu

Akköy Mahallesi'nde Didim Belediyesi'nin organizasyonuyla kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri oruçlarını birlikte açtı.

Ramazan'ın Birlik ve Sohbet Havası

Akköy Pazaryeri'nde kurulan geniş sofralarda komşular bir araya geldi, sohbet ederek Ramazan'ın manevi atmosferini birlikte yaşadı. Farklı yaş grupları bir arada vakit geçirerek mahallede dayanışma ve samimiyet duygusunu güçlendirdi.

Şenliklerle Devam Eden Neşe

İftarın ardından gerçekleştirilen geleneksel Ramazan şenlikleri, akşam saatlerine ayrı bir neşe kattı. Çocuklar için hazırlanan etkinlikler, müzik ve eğlence programlarıyla mahallede Ramazan'ın birlik ve paylaşma havası doyasıya yaşandı.

Dayanışma Ruhunu Güçlendiren Organizasyon

Didim Belediyesi, Ramazan boyunca ilçedeki farklı mahallelerde iftar sofraları ve sosyal etkinlikler düzenleyerek halkın bir araya gelmesini ve dayanışma ruhunun güçlenmesini sağlamaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB