Tarih: 25.02.2026 09:50

Denizli'de kadın 20 metrelik su kuyusuna düştü

Facebook Twitter Linked-in

Bahçedeki Gizli Tehlike

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Gürpınar Mahallesi'nde yaşanan talihsiz bir olayda, Hatice Karahan komşusunun bahçesinden kurumuş ağaç dallarını toplarken fark edemediği bir su kuyusuna düştü. Bahçede bulunan ve yaklaşık 20 metre derinliğe sahip olan kuyu, kadın için beklenmedik bir tuzak oldu.

Çığlıklar Yardım Getirdi

Karahan'ın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler hızla bölgeye ulaşarak kurtarma çalışmalarına başladı.

Zorlu Kurtarma Operasyonu

İtfaiye ekipleri, halatlar ve özel ekipmanlar kullanarak derin kuyuya indi. Hatice Karahan, büyük bir titizlikle ve profesyonelce yürütülen operasyon sonucu kuyudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kadın, Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık Durumu ve Soruşturma

Yapılan ilk değerlendirmelerde Hatice Karahan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu, ancak vücudunda çeşitli kırıklar tespit edildiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Karahan'ın durumunun takip edildiği bildirildi. Olayla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB