Tarih: 24.02.2026 13:02

Adıyaman'da iftar buluşması: Bereket sofralarda, kardeşlik gönüllerde

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bereketi Paylaşıldı

Adıyaman'da Ramazan ayının bereketi ve manevi atmosferi, düzenlenen iftar programında vatandaşlarla paylaşıldı.

Vali Varol Vatandaşlarla Buluştu

Adıyaman Valisi Osman Varol, A101 tarafından İmamağa Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında Adıyamanlı vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Yoğun katılımın olduğu programda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı.

Kardeşlik Sofraları Kuruldu

İftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, aynı sofrada buluşmanın önemine vurgu yaparak Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Sofraların paylaştıkça güzelleştiği, kalplerin ise dayanışma ve kardeşlik duygularıyla ısındığı buluşmada, Ramazan'ın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı.

Teşekkür ve Dualarla Son Buldu

Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, organizasyona katkı sunan A101'e teşekkür edildi. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB