https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


YENİ DÖNEMDE NELER OLACAK?

Kayserispor´da yeni dönem için geri sayım başladı.


Kayserispor´da yeni dönem için geri sayım başladı. Özellikle takım oyuncuları ile ilgili görüşmeler devam ederken diğer yandan da kulübün eksik olan yanları hakkında çalışmalar başlayacak. Teknik adam konusunda her ne kadar 2 haftalık maçların bitmesi beklense de, bence daha farklı bir isim takımın başına geçecek gibi görünüyor. Sadece futbolcu ve teknik adam seçimi değil, bunun dışında bir de yapımına birkaç yıl önce başlanan tesisler konusunda da çalışmaların başlayacağını belirtmeliyim.

Yeni tesisler yapıldı ama tamamlanmadığı için atıl bir şekilde köşede tamamlanmayı bekliyor. Hem de bazı yerlerinde sorunlar oluşmaya başladı. Tamamlamak için her ne kadar büyük mali kaynak dense de tesislerin gerçekte sahibi olan Büyükşehir Belediyesi bu konuda yardım elini kulübe uzatacağa benziyor.

Yeni tesislerin yapılmasından sonra alt yapının da eski tesislere geçmesiyle uzun süredir sığınacak bir yeri olmayan alt yapı da böylelikle lüks bir tesise kavuşmuş olacak. Tesisler konusunda bu zamana kadar pek bir adım atılmasa da, yeni sezonda oyuncuların yeni tesislerde çalışmalarına başlayacakları belirtiliyor. Yeni tesisleri nereden konuşuyoruz derseniz belirtelim. Kısa süre sonrasında Barcelona ile bir iş birliği hazırlığı yapan Kayserispor bu konuyu öncelikli olarak ele almayı düşünüyor. Çünkü Ramazan sonrasında Başkan Erol Bedir İspanya´ya gidecek ve Barcelona başkanının misafiri olarak burada çalışmalarla ilgili görüş alış-verişinde bulunacak?