https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


YA SABIR, YA SABIR!

Süper Lig´de Alanyaspor karşısında oynanan oyunla ilgili o kadar çok söyleyecek söz var ki!


Neresinden başlayacağımı bilemiyorum. Başlıkta da okuduğunuz gibi ?Ya Sabır´ diyerek aslında mağlubiyetin hüznü ile saçmalamak da istemiyorum. Bu mağlubiyetin hemen sonrasında yazıya başladım ve inanın skordaki bu kadar hızlı çöküşün hüznü ve sinirim yüzünden tepemden çıkan ateşlerin beni saçmalatmaması için yazımı yazarken inanın çok düşünerek kelimeleri yazmaya gayret ediyorum. Kalemimden dökülecek sözcüklerin büyük bir bölümü +18´lik olacak diye yemin ederim ki, kelimeleri seçmeye gayret ediyorum. Bu kadar rezilliği bize yaşatan bu futbolculara yazıklar olsun!

Yahu ligde rakibimiz dediğimiz takım karşısında resmen ezildik. Hani Yılmaz Vural´ın bir söylemi var ya, işte ağzıma dahi almak istemediğim o sözü bize yeniden anımsatan bu futbolcular, umarım Kayseri´de ellerini kollarını sallayarak, insanların yüzüne bakarak yani utanmadan dolaşırlar. Güya bunlar profesyonel. Yerim ben böyle profesyonelliği. Takımın içinde bulunduğu durumu en yakinen kendileri biliyor. Taraftarın ne kadar çabaladığını ve yönetimin de mali problemleri aşmak için çalmadık kapı bırakmadığını günlerdir yazıp çiziyoruz. Bu kadar da olmaz. Bu takım bu şekilde yoluna devam edecek diye düşünenler varsa şimdiden söyleyeyim. Kayserispor sezon sonunda bu ligde kalıcı olmaz. Ama bir kez daha söylüyorum bu şekilde olur ve kendisini toparlamazsa!

Bu arada bu takımın dibini sadece Kana Biyik dinamitlemiyormuş, bunu da net bir şekilde görmüş olduk. Allah taraftarımıza ve bu kulübü ayakta tutmak için çabalayan isimlere yardımcı olsun. Diğerlerini ise nasıl biliyorsa öyle yapsın?