https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


VOLEYBOLDAKİ TEMSİLCİLERİMİZ!

Mustafa Gürbüz


İlimiz voleybol temsilcilerinin özellikle üst liglere tırmanma konusundaki arayışları olumlu bir şekilde gerçekleşmedi. Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı ve Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik Spor Kulübü Play- Offlar´da istediklerini yapamadılar. Bu durumu farklı yorumlayanlarımız olabilir. ?Kimisi kadro yetersiz diyebilir, kimisi ise kazanabilecekleri maçlarda moral bozukluğu yaşadılar´ şeklinde eleştirebilir. Gönül isterdi ki, 2 temsilcimizin de adını bir üst lige yazdırsın. Neyse geçmiş olsun diyeceğiz ve bu sezonu kapatarak geçmişten ders alıp, geleceğe bakacağız.

Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı daha önce yer aldığı 1.Lig´e çıkabilmek için şimdi yoğun bir mücadele içerisinde. Yeni sezonda yeni bir takım mı, yoksa mevcut isimlerle devam mı, bunu yönetimin yapılacak olan yerel seçimlerden sonra belirleyeceği bir karar olarak düşünmekteyim. Yeni yönetim büyük ihtimalle takımın üst ligde yer alabilmesi için daha fazla yatırım kararı alabilir.

Bir diğer temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor ise mevcuttaki isimlere ek olarak yaptığı takviyelerle ligde yoluna başarılı bir şekilde devam etmiş ve grubunu birinci sırada tamamlamıştı. Buna rağmen Play-Offlar´daki rakipleri karşısında şans bulamadı. Atletikspor´un da gelecek dönemle ilgili yapması gerekenler var. Özellikle ilimiz bayan voleybolunda önemli bir yer bulan Atletikspor´un bu saatten sonra yapacağı çalışmalarla alt yapıya vermiş olduğu önem kendisini üst yapıda hissettirecektir. Yapacağı takviyelerle yeni sezonda 1.Lig ayarında bir takım oluşturmaya hazırlanan takım Play-Offlar´da mücadele etme hakkını elde etmeli ve hedefini bu sefer gerçekleştirmek için bastırmalıdır.

Bu vesile ile geç kalan bu yazımda her iki temsilcimizi de kutlar yeni sezonda hedeflerini gerçekleştirmeleri temennisinde bulunmak istiyorum?