https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


TRANSFER DEDİKODULARI DAHA DEVAM EDER!

Kayserispor´da yeni sezon öncesinde transfer görüşmeleri devam ediyor.


Yöneticiler hem yurt içinden, hem de yurt dışından görüşmelerini sürdürüyorlar. Özellikle yabancı oyuncu konusunda Avrupa´ya yönelen transfer komitesi, burada daha önce gündeme gelen isimlerin menajerleriyle yeniden bir araya geldiler. Maliyetlerin yüksek olmasından dolayı yeni sezonda sıkıntı yaşamamak için ince eleyen yönetimin belirsiz tutumu ise taraftarı endişelendiriyor.

Yerli oyuncu konusunda bazı takımlardaki oyuncularla da adı çıkan sarı-kırmızlıların, bu transferlerdeki niyetlerinin sadece istenilen ücretlerin seviyesinin inmesiyle olacağı da ifade ediliyor. Şimdilerde birde geçmiş yıllarda satılan ancak sözleşmelerindeki şart nedeniyle kulübe para getiren oyuncular var. Bu konuyu nasıl anlatmalı bilmiyorum ama bildiğim bir gerçek varsa o dönemlerde yüksek ücretler ödenerek alınan bu isimlerin şimdilerde bir bedel kazandırması kadar gayet normal bir durum yoktur.

Ha bu arada keşke bu futbolcular o dönemde satılmasaydı diyenlerimizde vardı. Çünkü o düşünceye sahip onlalar en azından Kayserispor´un da bu mevkilerde bir oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu belirtmişlerdi. Konu hakkında geçen gün kulüpte bir yazı paylaştı. Orada dikkatinizi çekti mi bilmem ama Okay ile Alper´den bahsediyor. Okay yazı tura misali tuttu peki Alper ne oldu. Aynı şartlar onun içinde geçerliydi. Demek ki bu gibi olayda sadece getiren bu şekilde konuşuluyorsa o zaman götüren içinde ayrı bir parantez açılmalıdır?