https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


SON DAKİKADA!

Süper Lig´de sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Kayserispor´da futbolcular Osmanlı maçını kazanarak en azından ligde alt sıralardan uzaklaşmak ve yaşadıkları stresi üzerlerinden atmak istediler.


Süper Lig´de sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Kayserispor´da futbolcular Osmanlı maçını kazanarak en azından ligde alt sıralardan uzaklaşmak ve yaşadıkları stresi üzerlerinden atmak istediler. Maça iyi başlamalarına rağmen karşılarında hem lig, hem de Avrupa arenasında mücadele eden bir takım bulunuyordu. Geçen hafta oynadıkları Avrupa maçında da moralli bir şekilde sahadan ayrılmasını bilen Osmanlıspor´da futbolcular bir hayli yorgundular.

Kayserispor karşısında ilk dakikalardan itibaren savunma ağırlıklı bir şekilde mücadeleyi sürdüren Osmanlı ilk yarının 0-0 berabere sona ermesiyle istedikleri oyun ritmini Kayserispor´a kabul ettirmiş göründüler. 2.yarı ile birlikte sarı-kırmızılı futbolcular sahada var güçleriyle baskılı oynamaya başladılar ve oyunun hemen başında buldukları golle sahada derin bir nefes almasını bildiler. Bu golden sonra Osmanlıspor beraberlik için yoğun bir baskı oluşturdu. Kayserispor´u son dakikaya kadar kovalayan Osmanlı istediğini uzatma dakikasında buldu ve maçın berabere bitmesiyle istediğini de almış oldu.

Avrupa´da oynanan maçta çok yorgun düşen Osmanlıspor bu haftayı da fazla kayıp yaşamadan kaybederken istediğini sahada alan taraf oldu. Kayserispor ise ligde bir puan daha alarak yoluna devam etti ve alt sıralardan kurtulma mücadelesine bu hafta da devam etti.