https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Estetisyen Gönül Dirim


SAĞLIKLI EPİLASYON

Merhaba Kayseri Gür Haber Okurları,


Bu ayki yazımda epilasyonun hayatımızdaki önemini 30 yıllık deneyimlerime dayanarak sizlerle paylaşmak istiyorum. Mesleğimle, kendimdeki tüylenmeye çözüm ararken tanıştım. Benim gibi yüzünde tüylenme olan insanlara yardım edebilme onuruna sahip oldum. Mesleğimle ve yaptığım işimle gurur duyuyorum. Mesleki yaşantımda o kadar güzel insanlarla tanıştım ki, iyi ki tüylenmişim bile dediğim anlar oldu. Her şerde bir hayır vardır. Tüylenmeseydim, mesleğimle tanışamayıp şu an bu konu hakkında bu kadar deneyimim olmayacaktı.

İlk yıllarda elbette çok korktum, hiç tanımadığım hiç bilmediğim bir yolda tek başına ilerlemek?

Tanıdıkça, insanlara yardımcı oldukça daha çok bilgi sahibi oldukça daha güzel şeyleri başarma isteği ve azmiyle dolu yıllar geçirdim. Yıllar içinde o kadar çok anı biriktirdim ki saymakla bitmez. Tüylenme yüzünden biten evlilikler, hiç dışarı çıkamayan hep yüzünü saklayan, toplumdan kaçan, evlenmekten korkan güzel genç kızlarımız ve bunun gibi daha binlerce örnekle karşılaştım. Tedavisi olan ve kesinlikle epilasyon yöntemiyle tüylerinden kurtulabilecekleri yerde, saklanarak yaşamayı, mutsuzluğu seçen insanlara yardım etmek için yoluma daha çok azimle devam ettim. Birlikte çalıştığımız ve sonuç aldığımda, onların yüzündeki mutluluk, benim mutluluğuma mutluluk kattı. Yeri geldi kardeşleri oldum, yeri geldi arkadaşları oldum, yeri geldi anneleri olma onuruna sahip oldum.

Hiçbir şey çözümsüz değildir. Çözüme ulaşacak yolları ve yöntemleri araştırıp kendi dünyalarını ve yaşadıkları dünyayı güzelleştirebileceklerine gönülden inanıyorum.

Bana mesleğimi kazandıran, bu günlere gelmemde çok büyük katkıları olan Sayın Prof. Dr. Ümit Ukşal Hocamı saygı ve rahmetle anıyor, sizin huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum.