https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Ligde zor haftalara girdik

Ligde zor haftalara girdik


Ligde bu hafta deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan takımda çalışmaların devam etmesi bir tarafa, Federasyon’dan gelen PFDK haberi her zaman olduğu gibi beni şaşırtmadı. Her ne kadar oynanan müsabaka da rakibiyle girdiği mücadele için sert hareket diyerek kırmızı kart gösterilmiş Arif, tedbirsiz olarak kurullara sevk edilmiş. Bu haberi zaten bekliyordum ama burada karar verenlerin hani rakibin ayağına değil de, topuğuna denk gelecek şekildeki müdahale için bir indirim yapar mı diye de bekledim. Gördüğüm kadarıyla verilen kartlar da hiçbir araştırma veya inceleme olayına gidilmeden kararlar verilmiş. Ne diyelim daha göreceğimiz varmış ama bundan sonrasında başka göreceğimiz olmasın diye de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

Alanya karşısında fazla şansımızın tutmadığından bahsetmiştim. Belki bu hafta bu şanssızlığımızı kırarız da, bir galibiyetle herkesi şaşırtırız. En azından ligin alt sırasından uzaklaşma adına bundan sonrasında oynayacağımız karşılaşmalara daha rahat çıkabilmek için bizim bu galibiyet için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Ligin geri kalan bölümünde oynayacağımız maçların alt sıralarda yer alan takımlarla olması ise zorluk derecesini bir hayli artırıyor. Can havliyle maç yapacak olan takımlarda iş biraz da saha içinde morali yüksek olan futbolculara veya takımlara kalıyor. Hani her zaman söylediğimiz gibi ‘prim’ tüm kapıları açmaya yetecek mi bu sezon bunu net bir şekilde bir kez daha görmüş olacağız. Bu hatırlatma sonrasında sadece temennim ise Alanya maçından sonra geriye bakmayan bir Kayserispor olması diyor ve şimdiden başarılar diliyorum…