https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KUPADA ERKEN VEDA!

Kayserispor kupada istediğini alamadı. Karşılaşma öncesinde her ne kadar turun geçileceğinden umutlu olsam da maç içinde bulunan gol pozisyonlarından faydalanamaması beni birazcık üzdü.


Kayserispor kupada istediğini alamadı. Karşılaşma öncesinde her ne kadar turun geçileceğinden umutlu olsam da maç içinde bulunan gol pozisyonlarından faydalanamaması beni birazcık üzdü. Maçın sonuna kadar üzüntümü saklayamasam da, son 4 dakika kala oyuna giren Emre bu üzüntümden eser bırakmadı.

Kayserispor kupa maçı ile bu sene de son 16´ya kadar gelse de, bu işi sonuna kadar götüremedi. Bu sene yine kupaya erken veda etsek de, kazandığımız sadece bir durum var. O da 16 yaşında gencecik bir oyuncunun bu maçta son anlarda forma giymesidir.

Kayserispor bu sezon hedefini her iki kulvarda da sonuna kadar gitmek olarak belirtmiş ama bunu kupada gerçekleştiremeyeceğini, aldığı bu sonuçla göstermiş oldu. Sarı-kırmızlıların saha içinde ortaya koydukları oyun keyif verici olarak yorumlansa da, yine de birazcık isteksizlik gözüme çarptı. Takım oyuncuları buldukları pozisyonları bonkörce harcamasalar, inanın kupa maçında sahadan 2 veya 3 farklı sonuçla ayrılmak sorun değildi. Ama nedense futbolcuların beceriksizlikleri mi diyelim bilmiyorum ama şanssız son vuruşlar temsilcimizin kupada yolunu erken tamamlamasına neden oldu.

Umarım iyi oyun sonucu, iyi son vuruşlar lig maçlarında gerçekleşir. Nitekim takımın artık sadece elinde lig kaldı. Bu hafta Bursa´yı konuk edecek temsilcimize şimdiden başarılar dilerim?