https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


K.ERİYESSPOR İÇİN KİM NE YAPACAK?

Bu sezon lige kötü başlangıç yapan ve aldığı sonuçlarla da hala taraftarına üzüntü yaşatan Kayseri Erciyesspor için ne söylesek az olur.


Bu sezon lige kötü başlangıç yapan ve aldığı sonuçlarla da hala taraftarına üzüntü yaşatan Kayseri Erciyesspor için ne söylesek az olur. Aldığı sonuçların sezon başında yazdığım yazılar ve yaptığım yorumlarda fazla eleştirilmemesi konusunda beyanlarım oldu. Hala da bu konuda aynı fikirdeyim. Kayseri Erciyesspor ayakta zar zor durmaya çalışıyor. Kayseri Erciyesspor konusunda ne kadar söylemlerde bulunsak da, ne Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç, ne de eski yöneticilerden herhangi bir kıvılcım ortaya atılmadı. Kişiler arasında yaşandığı iddia edilen kısır çekişmeler yüzünden bu kulüp resmen eriyip gidiyor.

Bu durum devam ederse, kulüp sezon sonunu da göremeyebilir. Erciyesspor´da ilimiz yöneticilerinin bir müdahalede bulunması beklense de, ilk hareket eski başkanlardan Dr. Erol Bedir´den geldi. Kayserispor´un kongresinin olduğu gün kürsüden yaptığı açıklama ve çağrı resmen Erciyesspor taraftarına bir müjde oldu. Bu olay sonrasında spor kamuoyunda kapalı kapılar ardından yönetim konuları konuşulmaya başlandı. Bir grup iş adamının kulübün yapılacak olan genel kurulunda yönetime aday olacağından bahsediliyor; ama kimler veya kim, hala bu konuda isim açıklanmıyor. Hatta öyle ki bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılan Erciyesspor´un gelecek sezon düştüğü yerden, yeniden üst liglere tırmanması için de bazı adımlar atılacağı iddia ediliyor. Umarım bu durum gerçek olur ve kulübe birileri sahip çıkar.

Bu arada belirtmeden geçmek istemiyorum. Bazı arkadaşlar da kulüpte sıkıntılar yaşandığından bahsetmişler. Doğrudur gaz veya diğer sıkıntılar desek de şu anda kulübün başında kayyım heyeti bulunuyor. Kayyım heyeti bazı kurumlardan gelen paralarla bu sorunları aşar da futbolcular daha iyi ortamda çalışmalarını yaparlar?