https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR´DA NELER OLUR?

Bulunduğu ligden bu sezon düşmesine kesin gözüyle bakılan ve sezon içinde art arda yaptığı genel kurullarda aradığını bir türlü bulamayan Kayseri Erciyesspor´da, son olağanüstü genel kurul için geri sayım başladı.


Bulunduğu ligden bu sezon düşmesine kesin gözüyle bakılan ve sezon içinde art arda yaptığı genel kurullarda aradığını bir türlü bulamayan Kayseri Erciyesspor´da, son olağanüstü genel kurul için geri sayım başladı. Daha önceleri yapılan genel kurullarda hem yönetim seçen, hem de ardından istifa kararları alınarak kayyıma görev bırakılan kulüpte, yeni dönem için bazı senaryolar dillendiriliyor. Özellikle yeni yönetim konusunda bazı isimler ortaya çıksa da, sonuçta nasıl bir yönetim olacağını ben de merakla bekliyorum.

 Kayserispor´un daha önce yönetimine talip olan Saffet Külahçı ve arkadaşları hafta sonunda Erciyesspor´da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda aday olacaklarını ve yeni yönetimi kendilerinin oluşturacağını söylüyorlar. Bu durum aslında zor da değil. Aslına bakacak olursanız sadece kulüp çalışanlarının alacakları ve futbolcuların giderleri karşılandığında, sezon sonuna kadar kulüp çok rahat idare edilebilir. Diğer yandan transfer tahtası ve diğer alacaklar konusunda zaten kimsenin kılını kıpırdattığı da yok.

Kayseri Erciyesspor´da bu durum ortada konuşulurken diğer yandan başka bir duyum da; Kayserispor eksenli ve Melikgazi Belediyesi´nin de destekleriyle gelecek sezon ligde takımı idare edecek bir yapının oluşması. Bu yapı bir nevi Kayserispor´un pilot takımı olacak ve kulübü de bu şekilde idare edecek. Bakalım spor kamuoyunda konuşulanlardan hangisi gerçekleşecek? Şunu belirtmeliyim ki, Kayseri Erciyesspor´un kapısına kilit vurmaktansa yaşaması adına atılacak her adım veya uzanacak her el, bu kulübe gönül bağlayanları memnun edecektir?