https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR BELKİ DE SON KEZ SAHADA OLACAK!

Bu konu hakkında yazarken aslında için sızlıyor. Çünkü gönlümde her zaman ayrı bir yeri olan Kayseri Erciyesspor´da hafta başında yapılacak olan genel kurul son şans olabilir.


Bu konu hakkında yazarken aslında için sızlıyor. Çünkü gönlümde her zaman ayrı bir yeri olan Kayseri Erciyesspor´da hafta başında yapılacak olan genel kurul son şans olabilir. Bu hafta oynanacak olan maçtan sonra belki de bir daha kulüp diye bir durum ortada olmayacak. Eğer ki hafta başında yapılacak olağanüstü genel kurulda bir yönetim ortaya çıkmazsa kulübün anahtarı hâkime verilecek ve yapılacak olan çalışma ile kulübün tasfiyesi başlayacak.

Kayseri Erciyesspor´un bu durumu da insanın içini acıtıyor. Kulübe gönül verenler son durum karşısında bir kez daha Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç ve son dönem başkanlık yapan Ziya Eren´e seslenerek takıma sahip çıkılmasını istediler. Özellikle Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç´ın, Erciyesspor´un bu feryadına kulak tıkamasına anlam veremediklerini ve içinde mutlaka Erciyesspor sevdası olduğunu belirten taraftarların ve spor kamuoyunun yorumları ise ?Memduh Başkan bu kulübün kapanmasına asla müsaade etmez. Mutlak bir çıkış yolu olacaktır´ diyerek içlerindeki umudu dillendirmeye başladılar.

Umarım Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç ve son dönem başkanlık yapan Ziya Eren bu takımın göz göre göre kapanmasına müsaade etmezler. Çünkü liglerde ve bu şehirde hep yalnız kalan Erciyesspor´un ne denli çetrefilli yollardan geçtiğini en yakından onlar bilirler. Hep üvey evlat muamelesi gören bu kulübe haydi sahip çıkalım ve bir çınarı daha yok olmakla baş başa bırakmayalım?