https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN TRANSFER BİLMECESİNDE TOPUZ VE DİĞERLERİ!

Süper Lig´de ilk hafta maçında sahasında Akhisar´a karşı mağlup olan ve kendi sahasında taraftarı önünde sıkıntı yaşayan Kayserispor´da asıl önemli problem transfer gibi görünüyor.


Basından kulübü takip eden bazı taraftarlar yapılan haberler konusunda sitemlerini ulaştırıyorlar. Aslında bu konuda pek de haksız sayılmazlar. Basında arkadaşlarımız (ki ben de aynı gruptayım) haber yaparken aldıkları bir duyumu veya bazı emin kaynaklardan alınan bilgileri sizlerle paylaşıyorlar veya paylaşıyoruz. Ama bu açıklamaların hemen peşinde başkan veya bazı yöneticiler yalanlama yayınlıyorlar. İyi de kardeşim masaya oturduğunuzda durumu siz sonlandıramıyorsanız, her şey ayağınıza kadar gelmişken iş bitmiyorsa kim ne desin.

Ben futbolcu ile prensipte anlaşma sağlanınca işin büyük bir bölümünü çözümlendi diye bakarım. Hatırlayınız ?Mehmet Topuz transferinde ne olacak?´ denildiğinde o zamanlarda bir köşe yazmıştım. Demiştim ki ?Mehmet Topuz, Kayseri´ye gelmek istiyor ama Başkan Recep Mamur bu transfere sıcak bakmıyor´ diye. İşte o zaman söylediklerim bugünlerde Topuz´un ağzından doğrulanmış oldu. Hani Kayserispor´da bu yönetim değil miydi ?Mehmet Topuz bizim kaptanımızdır. Kulübe en çok para kazandıran bir futbolcudur. Ne zaman gelse kapımız açık´ diyen, ne oldu? Bu futbolcu ?Boş mukaveleye imza atarım, yeter ki Kayseri olsun.? derken neden birileri bu ismi istemiyor? Neymiş ?Hakan Kutlu istemiyormuş´.

Bırakın bu ayakları! Transferde hep teknik heyet belirleyici olmuyor. Son söz başkanda kalıyor. Mehmet Topuz bence bu takıma çok da iyi olur. Orta alandaki sıkıntılar aşılır. Sağda solda orta sahaya eleman diyeceğinize yıllarca bu kulübe emek veren ismi alınız. Ha bir de para lafı ediliyordu ya; işte onda da taşı gediğe koyma zamanı. Bu adam para falan istemiyor dedim, yazdım çizdim. Aylardır da bu böyle. ?Söz konusu Kayserispor ise boş mukaveleye imza atarım. Gerisini yönetim takdir etsin´ diyor. İşte bu kadar çetrefilli bir ortamda bir de kalkıyorlar kötü skorlara farklı bağlamalar yapıyorlar. Umut oldu mu olmadı mı? Olcan oldu mu olmadı mı? Bırakın onu bunu da kendi özünüze bakın?