https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN TAKVİYELERİ HEYECAN VERİYOR!

Kayserispor bu hafta oynayacağı karşılaşmayla ligin ikinci yarısına başlamış olacak.


 Ligin ikinci yarısından önceyse, Antalyaspor´la Türkiye Kupası´nda son 16´nın rövanşı oynanacak. Kayserispor, bu karşılaşmalar öncesinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, diğer yandan transfer görüşmeleri konusunda da yönetim son noktayı koymaya hazırlanıyor. Forvet mevkiinde yaşanan sıkıntıların ikinci yarıda tekrar etmemesi için yöneticiler, Ukrayna milli takımının en golcü oyuncusunu kadroya katarak bu duruma bir nevi son vermiş oldular.

Kayserispor´da yeni transferler ve ilk yarıda uzun süre sakatlıkları bulunan futbolcuların da kadroya dahil olmasıyla, çok çetin bir kadro savaşı bizleri beklemektedir. Gerek Asamoah Gyan, gerek Varela gibi isimler performanslarını ilk yarıda çeşitli sebeplerden dolayı ortaya koyamamışlardı. Bu oyuncuların da ikinci yarıya hazır olmaları, ilk yarıda sahada yer alan 11´in işini bir hayli zorlaştıracaktır. Teknik Direktör Şumi gerekli takviyelerin yapıldığını belirtse de, yönetim sezon içerisinde herhangi bir sorun yaşanmaması için yerli bir oyuncu arayışına daha devam ediyor. Şartlar elverdiği ölçüde yerli oyuncunun da ismi belirlenmiş olacak.

İlk yarıda ortaya konan performans sarı-kırmızılılar için ne kadar önemliyse, ikinci yarıda aynı tempodaki mücadele bir o kadar önem arz ediyor. Taraftarıyla ilk yarıda müthiş bir kucaklaşma gerçekleştiren sarı-kırmızlılar, ikinci yarıda bu durumu bir kademe daha ileriye götürme niyetindeler. Çeşitli organizasyonlarla futbolcular ve taraftarlar, şehrin içerisindeki her atmosferde birliktelik örnekleri gösterecekler. Şimdiden yapılan çalışmalara hayırlı olsun diyor, Antalya maçında işi riske atmadan bir galibiyet umuyorum?