https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN SESSİZLİĞİ!

Ligde aldığı sonuçlarla istenilen yerde bulunamayan ve son oynadığı Alanyaspor maçını da çok farklı skorla kaybeden Kayserispor´da alınan sıkıyönetim kararı sessizliğe neden oldu.


Ligde aldığı sonuçlarla istenilen yerde bulunamayan ve son oynadığı Alanyaspor maçını da çok farklı skorla kaybeden Kayserispor´da alınan sıkıyönetim kararı sessizliğe neden oldu. Hafta sonunda yapılan ikili toplantılarda rakiplerden daha çok kulüp içerisindeki sorunların ne olduğunu anlamaya çalışan yöneticiler bu konuda maddi olayı da bir kenara bırakarak sakatlanmaların sayısının çok olmasını işaret ettiler. Kulüpten başkanın imzası ile yapılan açıklamada, dikkatimi çeken ise en son paragrafta kullanılan ?Bizim, bizden başka dostumuz yok? sözü olmuştur.

?Kayserispor yalnız bırakılmış ve bulunduğu durumdan kurtulmak için kimsenin elini uzatmadığı´ şeklinde yorumlar yapacakken, metnin içinde genişçe bu anlamda açıklamaya da yer verilmiş. Herkesimin destek olacaklarını belirtmesine rağmen gereken desteğin istenildiği kadar olmadığını belirten yönetim, kulübü sahiplenme konusunda ortaya çıkacak yeni isimlere de her zaman öncelik verdiklerini fakat bu konuda kimsenin aday veya ?kulübü biz alalım´ şeklinde ciddi bir girişimlerinin olmadığını altı kalın bir şekilde çizerek ifade etmişler.

Demem o ki, Kayserispor´da hafta sonunda yapılan toplantılarda birçok konu üzerinde görüş alış-verişinde bulunulmuş. Bu konu başlıkları sezon başından bu yana spor kamuoyunda dilinde dolaşanlardı. Şimdi futbolcuların mali olarak bir sıkıntı görmedikleri şu zamanda, sadece sakatlanmalara vurgu yapılsa da bu durum da birkaç hafta sonra sona erecek. Bu dönem sona erince umarım Kayserispor kazanmaya yeniden başlayacaktır.

O zamana kadar geçecek sürede ise bu hafta rakibimizle sahamızda çok ciddi bir maç oynayacağız. Umarım başlangıç bu maçla başlar?