https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN PARÇALAYAN EKİP OLMASI!

Hafta sonunda önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Kayserispor´da yaşanan gelişmeler sonrasında futbolcuların da saha içinde daha faal olmaları bekleniyor.


Hafta sonunda önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Kayserispor´da yaşanan gelişmeler sonrasında futbolcuların da saha içinde daha faal olmaları bekleniyor. Tabi bu beklenti tam tersi de çıkabilir. Saha içinde son haftalarda pek varlık gösteremeyen oyuncular konusunda kamuoyunda da çok söylem var. Bunları sadece bir maçtan ortaya çıkartmıyoruz. Teknik Direktör Şumi maçlarda futbolcularının gereken eforu sarf etmesini ve deyim yerindeyse ölümüne oynamalarını istiyor. Sahada varlık gösteremeyen bir oyuncu topluluğu nasıl ki kenar yönetimini memnun etmezse bilin ki tribünde yer alan taraftarı da memnun etmez. 

Kayserispor´da hafta içinde yapılan çalışmalarda Boldrin´in kadro dışı kalması, kaleci antrenörünün değişmesi ve bir de sakatlanmalar tüm motivasyonu etkiliyor. Tüm bunlara rağmen futbolcular hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçında galibiyet alacaklarını söylüyorlar. Umarım onlar bu söylediklerinin arkasında dururlar. Kötü gidişat bu maçla son bulur. Çünkü ortaya çıkan tablo takımın alacağı kötü sonuçlarla daha da vahim duruma gelecektir. Ligden düşme tehlikesi olmasa da eline geçirdiği ilk sıralarda olma fırsatını mutlaka değerlendirmelidir.

Ligde kalmak konusunda sorunu olmayan takımın daha iyi derece ile ligi tamamlaması varken, neden bununla yetiniyor düşüncesi, taraftarın zaten sitemi ve eleştirileri de bundan. Kayserispor oynayacağı maçlarda alacağı sonuçlarla ligde ilk 8 içinde yer alabilir ama üst taraftaki mücadele bu durumu da değiştirebilir?