https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN MAĞLUBİYETİNE BAKIŞ AÇIM

Kayserispor´un gençlerle oynadığı ve çok farklı bir şekilde mağlup olduğu karşılaşma resmen gündem oldu.


Kulüpten bu konuda açıklama yapılırken, sosyal medya hesaplarında Kayserispor yönetimi, ağır bir şekilde eleştiri yağmuruna tutuldu. Şimdi şöyle bir kenara çekilip, bir gün boyunca neler oluyor diye dinlemeye ve yazılıp çizilenleri anlamaya çalıştım.

Kimin tarafından bakarsanız, onun haklı olduğunu gördüğümde sadece biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu anlıyorum. Taraftarımızın da yapılan hazırlık maçları dahi olsa, ciddiyetin elden bırakılmamasını istediğini anlıyorum. Lakin bu sezon gerçekten çok zor geçecek. Buna sadece Kayserispor açısından değil, diğer kulüpler açısından da söylemek istiyorum. Bende bu kadar ağır bir yenilginin günümüzde hele haberleşmenin bu kadar kolay olduğu bir günde karşımıza çıkmasını istemezdim. Dünya gündemine oturduk dersem sanırım abartıya kaçmamış olurum. Eldeki telefonlar ve internet sayesinde maşallah ?Sağır Sultan´ dahi duydu, farklı mağlubiyetimizi. Lakin teknik heyetin eldeki imkânları görme adına attığı bu adımın, gelecek için yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum. Anlaşılan teknik heyet, yönetime bir haber iletti. Dedi ki, ?Eyy yöneticilerimiz, bakın elimizde geride kalanlar bunlar. Eğer ki, bazı mevkiler için gereken adımları atmazsak, eldekileri kullanalım dersek, başımıza neler geleceğini şimdiden görün.´

İşte Kayserispor´un son oynadığı ve gençleri ile sahada tel tel döküldüğü maç sonrasındaki yorumum. Bu kimilerinizi kızdırabilir ama ne yazık ki, takımda hala eksik olan kısımlar var. Eğer bu konuda elimizi çabuk tutmazsak, ligde de zorlanırız?