https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN MAĞLUBİYETİ VE ŞUMİ!

Süper Lig´de son haftalarda aldığı sonuçlar yüzünden bir hayli eleştirilen ve puan kayıpları yaşayan Kayserispor´da Fenerbahçe ile oynanan oyundan daha çok maç sonrasında yapılan açıklamalar gündeme bomba etkisi oluşturdu.


 Fenerbahçe karşısında varlık gösteremeyen sarı-kırmızlılar, rakibin maçı havadan kazanmasına fırsat vermiş oldular. Kendilerine umut bağlanan Kayserispor´da futbo0lcular sahada resmen sapır sapır dökülürken bu durumdan faydalanan rakip Fenerbahçe attığı 5 golle sahada devleşti. Kalecimizin acemi olmasından dem vurduğumuz bu hafta içinde meğerse bizim asıl endişelenmemiz gereken kişiler, sahada kendilerine profesyonel denen futbolcularmış. Bunu böyle ağır bir yenilgi sonrasında bir kez daha anlamış olduk.

Aslında Şumi maç sonrasında yaptığı açıklama ile de ikinic yarıdan itibaren ortaya konan oyun ve sonuçlarına değinerek takımda kalmak istemediğini dile getirdi. Bir anlamda sahada ölümüne var olmak istemeyen bu oyuncularla neden olayım ki dedi. Buna farklı bakış açılarından bakabilirsiniz ama düz mantıkta baktığınızda ?futbolcular Şumi´yi istemiyor´ sonucu ortaya çıkıyor.

Daha önceki bazı yazılarımda uyarılarda bulunmuştum. Özellikle geçen sezon Sergen´in gidişi gibi bir olayla karşı karşıya kalmayalım aman dikkat edelim demiştim. Çünkü o zamanda da futbolcular, bir düşüş devresine girdiler ve Sergen´in istifasıyla sonuçlanana kadar da bu işi düzeltmemişlerdi. O futbolcuların büyük bir bölümü gitti, peki bu sefer kimler sahnede? Bence yönetim Şumi´nin kararını tekrar gözden geçirmesini istemeli ve futbolcuklarla ilgili ciddi kararlar almalıdır?