https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN İSTANBUL MACERASI!

Süper Lig´de özellikle ikinci yarıda oynadığı birçok oyunla tepkileri üzerine çeken Kayserispor´da futbolcular, Gençlerbirliği maçı sonrasında oynadıkları Başakşehir maçında ortaya koydukları oyunla, bir nebze olsun taraftarın takdirini toplamayı bildiler


Süper Lig´de özellikle ikinci yarıda oynadığı birçok oyunla tepkileri üzerine çeken Kayserispor´da futbolcular, Gençlerbirliği maçı sonrasında oynadıkları Başakşehir maçında ortaya koydukları oyunla, bir nebze olsun taraftarın takdirini toplamayı bildiler. Daha önce kaybedilen maçlarda farklı sonuçlar alınmış, birde bu maçlarda sahada varlık gösterilememesi sıkıntıların yaşanmasına sebep olmuştu.  

İstanbul deplasmanında oynanan karşılaşmaya baktığımız da, (ilk 20 dakikalık bölümü çıkarsak) Kayserisporlu oyuncuların genelde sahada rakibe karşı varlık gösterebilen bir takım hüviyeti göstermesi, beni sevindirdi. Maçta ikinci yarıda ortaya konan oyun, Kayserispor´un ligdeki yeniden dirilişine bir örnek olarak gösterilebilir. Çünkü rakip ne kadar güçlü olursa olsun, onlara sahasında baskı kurmak ve bu baskı sonucunda da gole ulaşmak, ligin ilk yarısındaki Kayserispor´un özelliğiydi. Temsilcimiz de bunu burada ilk defa yeniden göstermiş oldu.

Kayserispor, İstanbul deplasmanından mağlubiyetle döndü ama burada bir kez daha söylemek isterim ki, ortaya koyduğu oyun beni memnun ettiği için alınan mağlubiyeti bir kenara bırakarak takımın yeniden kendine gelişini sizlerle paylaşmak istedim. Her ne kadar bazı oyuncular varlık gösteremese de, yine de karşılaşmanın birçok dakikasında sahada ortaya konan oyun, kalan maçlar için bende umut ışığını yaktırmış oldu. Umarım bu mağlubiyet bir an önce unutulur ve temsilcimiz önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlara odaklanır. Çünkü Başkan Erol Bedir, alacakları 10 puanla hedeflerini gerçekleştirebileceklerinin mesajını vermişti?