https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN İLK YARI HEDEFİ!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da bu sezon yakalanan başarının ilerleyen haftalarda da devam edebilmesi için yoğun mesai harcanıyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da bu sezon yakalanan başarının ilerleyen haftalarda da devam edebilmesi için yoğun mesai harcanıyor. Yapılan çalışmalar ve teknik heyetin planları derken aslında taraftarın beklediği, bu sezon takımın yakalanan başarı ile Avrupa Kupaları´nda yeniden boy göstermesidir. Bu durumun farkında olan yönetim de taraftar belli etmese de Avrupa Kupaları´nda takımlarının mücadele etmesi için yoğun bir çaba harcıyorlar.

Kayserispor´da hedef sessiz bir şekilde dile getirilmeye çalışılsa da, önemli olan yolda giderken aracın şarampole devrilmemesidir. O nedenle de mevcutta ilk yarı hedefleri konuşuluyor. Bu konuda yönetim her ne kadar oynanmamış karşılaşmaları ve bunların sonucu olarak da, galibiyetleri üzerinden hesaplar yapsa da bazı kayıplar dikkate alınmalıdır. Takımın 26-28 puan bareminde olmasının ikinci yarı öncesinde farklı düşünceleri de yanında taşıyacağı bilinmelidir.  

Hal böyle olunca bizler de, bu puanların alınmasının ikinci yarıda hedefleri tamamen değiştireceğini biliyoruz. Kayserispor ilk yarıda 26 veya bu puana yakın bir konumda olursa, ikinci yarıda hem rahat müsabakalar oynar, hem de rakipleri karşısında zorlanmadan ve keyif veren bir futbolla mücadele eder. Birkaç sezondur yaşadığımız o streslerden uzak olan bir Kayserispor, sahada da istediğini mutlak alır. Bu düşüncelerle Kayserispor verilen arayı da, iyi değerlendirecektir. Umarım Gençlerbirliği maçından galibiyet alan olacaktır. Hiç olmazsa bu maç sonrasında hedefe bir adım daha yaklaşılmış olunur?