https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN HEDEFLERİ!

Süper Lig´de bu sezon yakaladığı başarı ile takdir toplamaya devam eden ve son oynanan Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrılan Kayserispor´da, şimdilerde hesaplar yapılmaya başlandı.


Süper Lig´de bu sezon yakaladığı başarı ile takdir toplamaya devam eden ve son oynanan Gençlerbirliği maçından da galibiyetle ayrılan Kayserispor´da, şimdilerde hesaplar yapılmaya başlandı. Özellikle Başkan Erol Bedir´in ?Ligin ilk yarısında 25 puan ve üzerinde olmamız halinde, teknik ekiple oturup durum değerlendirmesi yapacağız ve hedefimizi de revize yaparak farklı yerlerde olmak için transferler gerçekleştireceğiz´ sözleri taraftarı heyecanlandırmıştı.

İşte o sözlerden sonra alınan 3 puan ve ilk yarı itibariyle ligde geride 5 maçın olması, hesapların daha derinden yapılmasına neden oldu. Bu hafta sahasında İstanbul Başakşehir´i konuk edecek Kayserispor´da yönetim de, kolları şimdiden sıvadı. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için taraftara çağrıda bulunan Başkan Erol Bedir, pazartesi akşamı oynanacak olan maçın bir şölen havasında gerçekleşmesi için de ayrıca taraftara işin düştüğünü belirtiyor.

Kayserispor´da hedef derken aslında bu konuda Bakan Mehmet Özhaseki´nin, Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamanın da etkili olduğu belirtiliyor. Normalde borçlardan kurtulmak için çabalayan yöneticilerin, yakalanan başarı ile elde edilen gelirlerle bu borçları temizlemek istediği biliniyor. Ama yapılan açıklamalar ve Bakan Özhaseki´nin ?Gelecek sezon artık Avrupa Kupaları´nı düşünmeliyiz´ açıklamasından sonra Kayserispor´da revizyon için düğmeye basıldığı ve teknik heyetten ayrıntılı bir rapor istediği fısıldanıyor.

Bu arada Avrupa için mücadele edecek derken diğer yandan Teknik Direktör Şumi de Türkiye Kupası´nı pek hafife almıyor. Burada da sona kadar mücadele edeceklerini açıklayan Şumi bir kez daha kupayı Kayseri´ye getirecek gibi görünüyor, benden söylemesi?