https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN HALİ TARAFTARI ENDİŞELENDİRİYOR!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da son günlerde yaşanan olaylar ve alınan kötü sonuçlar taraftarı endişeye sürüklüyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da son günlerde yaşanan olaylar ve alınan kötü sonuçlar taraftarı endişeye sürüklüyor. Çarşıda, pazarda kiminle görüşsem ilk sorulan ?Ne olacak bu Kayserispor´un hali´ oluyor. Genelde yazılarımızdan ve televizyondaki programlardan takip eden sporseverler konuşulanları ve paylaştıklarımızla alakalı kafalarında oturtamadıkları bazı noktaları soruyorlar. Kulübün gidişatı ve kamuoyunda konuşulanları anlatan taraftarlar kulübün halinin Erciyesspor´dan daha kötü olup olmayacağını sorarak karamsar bir tablo çiziyorlar.

Gerçi Kayserispor hakkında çok konu paylaşılıyor. Ama hala mevcuttaki yönetim alacağı ve borcu konusunda net bir açıklama yapmıyor. Şimdi bunları buradan yazınca kendilerince ?Genel kurulda söyleyeceğiz, şimdi neyi konuşalım´ diyebilirler ama son zamanlardaki genel kurullarda hiç mali bilançoların net bir şekilde paylaşıldığını görmedim.

Başkan Recep Mamur ?ben aday değilim. Olmayacağım´ demiş. Buna inansam mı, yoksa inanmasam mı? Çünkü daha önce de aday olmayacağını açıklayan Mamur, gıyabında seçilmiş hatta sonrasında ise ?baskılar var´ diyerek başkanlık koltuğuna yeniden oturmuştu. Kayserispor´a sahip çıkacak bu memlekette hiç kimse yok mu? Vardır elbet ama daha öncede belirttiğim gibi, adam akıllı borcu ve alacağı bilinmeli ve ortaya çıkacak isimlerle paylaşılmalıdır. Hilmi Derinel ve arkadaşlarının ortaya çıktığı zamanlardaki gibi borç şu kadar diyerek altından farklı faturalar çıkartılınca kimse bu işe yanaşmıyor. Bu durum net bir şekilde bilinmeli ve ona göre genel kurulda ibralar yapılmalıdır?