https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAN MİLLİ TAKIMLARA!

Bakıyorum da, Süper Lig´de bu sezon başarılı performans çıkartan ve bünyesinde yer alan isimlerin de yeniden gözde olmalarına fırsat sağlayan Kayserispor´da, teknik heyetten mutlusu yok.


Bakıyorum da, Süper Lig´de bu sezon başarılı performans çıkartan ve bünyesinde yer alan isimlerin de yeniden gözde olmalarına fırsat sağlayan Kayserispor´da, teknik heyetten mutlusu yok. Gerek teknik heyet, gerekse de futbolculara güvenerek transferlerini gerçekleştiren yöneticiler, bu kadar kısa bir sürede takım içinde oluşan birliktelik karşısında sevinçlerini saklayamıyorlar. Hemen her fırsatta yakaladıkları başarının daim olması için birbirlerine yapılması gerekenleri anlatan yöneticiler, verilen bu arada da milli takımlara gönderdikleri futbolcu sayısı ile bu sezon ne kadar başarılı bir işe imza attıklarını göstermiş oldular.

Kayserispor´da Başkan Erol Bedir verilen bu arada 7 futbolcunun takımlarından milli formayı giymek için ülkelerine gittiklerini hatırlatsa da, aslında kafasında daha farklı bir düşünce olduğu kesin.  Kayserispor´da yer alan iki isim Deniz ve Atila´nın dışında o formayı şu aralar giymeyi hak eden kadrosunda daha fazla sayıda futbolcu olduğunu düşünüyor. İşin gerçeğine bakacak olursak, ben de aynı görüşteyim. Kadroda yer alan bir isim var ki, mutlak ortaya koyduğu performansla milli formayı hak ediyor.

Uzun yıllar Trabzon ve Galatasaray derken şimdilerde de, Kayserispor formasını giyen Umut´un bu formayı hak ettiğini düşünüyorum. İki sezondur gösterdiği performansla milli formayı hak ettiği gibi takımındaki diğer arkadaşlarına da çalışmasıyla örnek oluyor. Umarım kısa sürede bu isim de Deniz ve Atila gibi A Milli formayı giyer. Tabi bu arada yabancı oyuncular içinde farklı düşünmemek gerekir?