https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DAN ANKARA ÇIKARMASI!

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesinde Kayserispor´da yönetim yoğun bir şekilde Ankara´ya çıkartma yapmaya hazırlanıyor.


Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesinde Kayserispor´da yönetim yoğun bir şekilde Ankara´ya çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Taraftarından, basınına kadar çok sayıda ismin, cumartesi günü oynanacak olan maçta takıma destek olması için yapılan bu çalışmalar karşısında sonuç olarak da beklenen galibiyetin alınması hedefleniyor.

Futbolcuların mali konulardaki sorunlarının da çözümünden sonraki ilk hafta olan Gençlerbirliği maçında, kalabalık bir taraftar desteğinin de tribünlerde olacağı bilgisi verildi. Daha önceleri iç sahada oluşan bu taraftar desteğinin, bir de deplasmanlarda yapılması konusu, tam da Erol Bedir ve yönetiminin işi diyebilirim. Daha önceleri örnekleri olduğu için Erol Bedir ve arkadaşları cumartesi günü Ankara´yı ablukaya alacaklardır. Umarım bu destekle birlikte takım istenilen sonucu alır. Nitekim yönetim galibiyet adına futbolculara moral verilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyor. Futbolcular da bu çabaların karşılığını verdiği takdirde gelecek haftalar daha farklı olacaktır?