https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da tedirgin bekleyiş

Kayserispor’da tedirgin bekleyiş


Süper Kupa nedeniyle hafta sonunda maç oynanmayacak. Bu erteleme dolayısıyla hafta sonunu boş geçecek olan takımların çalışmalarına devam ettiği şu günlerde, ilimiz temsilcisi de alt sıralardan kurtulmak adına hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Her ne kadar ligin alt sırasında olsak da, kurtuluşumuzun iki galibiyet olduğunu belirten yönetimin, sezonun sonu gelmesiyle tedirginliğinin de arttığını belirtmek gerekir. Gelecek hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağımız Adana Demirspor maçı öncesinde futbolcularla toplantılar yapan teknik heyete, yönetimden de biran önce galibiyete uzanan yol için çalışma yapın talimatı geldi. Başkan Ali Çamlı’nın galibiyet konusunda futbolcularla da bir araya gelerek sıkıntı veya sorun varsa bunun çözümü için onlardan da düşüncelerini öğrenmek istediği belirtildi.

Kısacası sarı-kırmızılılar galibiyet alarak yolunu şimdiden çizmek istiyor. Bunu da Adana Demir maçıyla başlatmak istiyor. Her ne kadar ligin alt tarafında olsak da yine de bir farklı gelişmeyi paylaşmak gerekiyor. Rakiplerin puan kaybı yaşadığı bu ligde 7 haftalık periyotta kimin kalıp kimin düşeceğinin belli olmaması ise heyecanı artırıyor.

Geçen hafta ortaya konan futbolu eleştirdik. Ancak bu konuda teknik heyetin de değişim istemesinden kaynaklı sorunlar olduğundan bahsettik. Acaba bu uyarılar ışığında teknik heyet Adana Demir maçında aynı hataları yapacak mı? Şimdi gözler bu duruma çevrildi. Umarım teknik heyetin başında yer alan Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta olduğu gibi inat etmez ve sezon sonuna kadar bize karın ağrısı yaşatmaz…