Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da gündem farklılaşıyor

Kayserispor’da gündem farklılaşıyor


Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Pendik ile karşılaşacak olan temsilcimizde hazırlıkların sonuna gelindi. Takım olarak çalışmalarda olumlu bir haftayı geride bırakan temsilcimizde, futbolcularla bir araya gelen Başkan Ali Çamlı’nın onların istekleri doğrultusunda bazı adımlar attıklarını duydum. En azından sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımda kalmasında fayda olacağına inanılan isimlerle ve menajerleriyle görüşmelerin yapıldığı ve birkaç hafta içinde de bu isimlerle anlaşma konusunda el sıkışılacağı ifade ediliyor. 

Her ne kadar sözleşmesi bitecek olan isimlerden söz etsek de, bu oyuncuların sahadaki varlıklarını hissettirmeleri için böylesi bir adımın atılması, gelecek sezon öncesinde takımın kadrosu konusunda olumlu olarak değerlendirilebilir. Temsilcimizde Başkan Çamlı’nın bir fiyat politikası olsa da, bu durum gençleri kapsamıyor. Onlardan kadroya dahil olacaklar için farklı bir çalışmanın yapılacağı da, kulağıma gelen bilgiler arasında. 

Söz transferden açılmışken bu arada futbolda liglerde ilimizin bir diğer temsilcisi Talasgücü Belediyespor için de bazı öneriler konuşulmaya başladı. Şayet bu kulüp ilimizden gitmeyecek olursa, bazı futbolcuların yetişmesi için bu kulübe gönderilmeleri gündeme geldi. Tabi ki de bu durum Talasgücü Belediyespor’un ilimizde kalması halinde. Talasgücü için bir teklifin olduğu, bu konuda Başkan Mustafa Yalçın’ın bir karar vermediğini duyuyorum. Bakalım ve bu olaylar için ilerleyen günler neleri gösterecek, hep birlikte yaşayacağız. 

Gelelim Pendik meselesine; burada iş galibiyete dayanıyor. Bu işin daha fazla uzamaması için alacağımız bir galibiyetin gelecek hafta bize çok rahatlatacağını bilen futbolcular umarım bunun bilinci ile sahada mücadele ederler…