https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER YASAĞI KALKTI!

Yaklaşık bir haftadır Kayserispor üzerindeki transfer yasağı ile ilgili paylaşımlar yaptım. Gerek yazılı olarak, gerekse de televizyondaki yorumlarımda bu yasağın kalkacağını ve birkaç gün içinde nokta konacağını söylemiştim.


Yaklaşık bir haftadır Kayserispor üzerindeki transfer yasağı ile ilgili paylaşımlar yaptım. Gerek yazılı olarak, gerekse de televizyondaki yorumlarımda bu yasağın kalkacağını ve birkaç gün içinde nokta konacağını söylemiştim. Hatta bu söylemlerim yüzünden bazıları beni ?müjdeli haber veriyor ama yanlış söylüyor, daha kalkan veya biten bir şey yok´ diyerek eleştirmiş, bazıları da farklı ithamlarda bulunmuşlardı. (Kulağıma gelenler) İşte Kayserispor, resmi internet sitesinden bu konu ile alakalı dün akşam saatlerinde bir mesaj yayınladı. Mesajda yasağın kalktığını, hatta tüm transfer olan futbolcularında lisanslarının çıkartılarak, Akhisar maçında oynayabilecekleri belirtildi. Yani kısacası yaklaşık 10 gün öncesinden aldığım duyum gerçekten de dün itibari ile kamuoyuyla paylaşıldı.

Daha öncesinde neden olmadı diyenleriniz mutlak olacaktır. Üzeri kapalı bir şekilde bazılarını paylaşayım. Mesela ikna olan alacaklılar değerli evraklar karşılığında ilk başlarda bu işe tamam dese de, bazıları bu kararından cayıp nakit istemiş. Durum böyle olunca da nakit bulma adına biraz zaman harcanmış. Öyle ya da böyle yasak kalktı. Artık iş, ligde takımın yoluna emin adımlarla ilerlemesine kaldı. Akhisar maçında yeni transferler de yer alacak. Umarım yaşanan bu olaylar kulaklara küpe olur. Çünkü kulüple alakası olanlar ayrılsalar dahi, el sıkışarak ayrılsınlar. Malumunuz daha sonrasında yine iş dönüyor ve kulübün başına kalıyor?