https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER VE KAMP YERİ!

Kayserispor hızını artırdı. Yeni dönem öncesinde birçok ismi kadrosuna katmaya hazırlanan Kayserispor´da yöneticiler, ilk başlarda teknik çalıştırıcı sorununu çözmek için yoğun çaba harcadılar.


Kayserispor hızını artırdı. Yeni dönem öncesinde birçok ismi kadrosuna katmaya hazırlanan Kayserispor´da yöneticiler, ilk başlarda teknik çalıştırıcı sorununu çözmek için yoğun çaba harcadılar. Bu durumun çözüme kavuşmasından sonra ise ikinci adım olarak daha önce bazı futbolcular hakkında gelen istihbari raporlar Teknik Direktör Sumi ile paylaşıldı. Romen çalıştırıcı Sumi de bu futbolcular içinden bazı isimleri belirleyerek takıma faydalı olacaklarını belirtti. Şimdilik tatilde olan Sumi ile hafta içinde telefon trafiği yapacak olan sarı-kırmızılı yöneticiler tüm isimler konusunda fikirlerini belirterek, kalacak oyuncuları dahi bu görüşmelerden sonra açıklayacaklar. Fikirler birbirlerine söylense de yine de dış transferde bazı isimler için erkenden de düğmeye basıldı diyebilirim. Daha önce orta sahada olacak oyuncular konusunda belirleme yapan yönetim forvet için de kiralık sistemini düşünüyor.

Futbolcu belirlemelerinin yanı sıra Kayserispor´un kamp programı da belli oldu. Yurt dışı kampını Avusturya´da yapacak olan Kayserispor bu kamp öncesinde ise yüksek irtifa için Erzurum´da ilk kampını gerçekleştirecek. Bu kamplarda futbolcuların hazır olabilmesi için yönetim de elini çabuk tutacak gibi görünüyor.

Kısacası Kayserispor hem yerli hem de yabancı oyuncu konusunda seçeneklerini değerlendirerek sayıları bir hayli aşağılara kadar çekmiş. Teknik Adam Sumi´nin de görüşü sonrasında kadro kısa sürede oluşacak ve futbolcular kampa yetiştirilecekler. Bu arada Kayserispor´un bu cumartesi günü bir mali genel kurulu olacak. Aslında işin rengi burada değişecek!..