https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER SÖYLEMLERİ

Kayserispor´da yöneticilerin açıklamaları özellikle transferin ne kadar zorlu bir süreç içinde yürütüldüğünü gösteriyor.


Kayserispor´da yöneticilerin açıklamaları özellikle transferin ne kadar zorlu bir süreç içinde yürütüldüğünü gösteriyor.

Kulübün futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Ahmet Yıldız´ın, ?Bizim ağzımızdan çıkmadan herhangi bir ismin transferinin gerçekleşmesi veyahut da böyle bir olayın ortaya atılması doğru değildir´ dese de Kayserispor´da yöneticilerin menajerlerle yapmış oldukları görüşmeler kulaktan kulağa yayılıyor. Doğrudur imzalar atılmadan hiçbir transfer yapıldı diyemeyiz.

Ama transferler hakkında hemen herkes bir şeyler söyler veyahut da yazar.  Transfer dönemlerinin de herhalde en güzel yanı bu olsa gerek. Kayserispor´da şu ana kadar 8 veya 9 oyuncunun sözleşmesi devam etse de bu oyuncuların hepsinin kadroda kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Teknik direktör Hakan Kutlu farklı bir anlayış içerisinde yeni sezona hazırlanacaklarını belirtiyor.

Yani kısacası Kayserispor gelecek sezon savaşan ve genç ağırlıklı bir kadroyla sahada mücadele edecek. Bu durum karşısında kadroda yer alan isimlerin büyük bir bölümünün genç olması Kayserispor´da yönetiminde elini rahatlatıyor. En azından yapılacak olan transferler derken umut ediyorum ki alınacak olan gençlerle takım kadrosu daha da güçlenecektir.

Yöneticilerden Ahmet Yıldız´ın, ?Her ne kadar bizim ağzımızdan çıkmadan yazılan transferler gerçeği yansıtmaz´ dese de biz yine de kendilerinin ve teknik heyetlerinin hem ülke içerisinde hem de ülke dışında birçok isimle görüştüklerini biliyoruz. Hani derler ya birinci olmasa ikinci sıradaki ya da üçüncü sıradaki. Umarım Kayserispor nokta atış yapar ve istediklerini ilk bölümde gerçekleştirir?

yılmaz buruk
29.05.2016 14:33:00
kayserinin iki kulübü mutlaka ortak çalışmalı. trabzon gibi