https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TRANSFER!

Kayserispor´da yavaş yavaş transfer için kıpırdanma başladı.


Kayserispor´da yavaş yavaş transfer için kıpırdanma başladı. Özellikle yabancı oyuncu konusunda bazı isimlerle yapılan görüşmelerde sona gelindi.
Yabancı oyuncular içerisinde en önemli mevki bence forveti oluşturuyor. Çünkü takımda geçen sezon gol yollarında yaşananlar sıkıntılar puan kayıplarına neden oldu. Bu sıkıntıyı aşabilmek adına umarım yönetim akıllı işler yapar.
 
Yabancı dışındaysa bir başka konuda eski futbolcularımızın yeniden kulübe dönmesi oluyor. Bunların başında da sanırım Mehmet Topuz geliyor. Daha öncesinde Konya´yla ve Alanya´yla anlaşması an meselesi denen Mehmet Topuz´un ibreyi Kayserispor´dan yana çevirmesi beni fazlasıyla sevindirdi. Umarım transferde Ömer Bayram´ı kaybeden Kayserispor yerine takviye edeceği futbolcuyla daha güzel günlere ulaşacaktır.
 
Söz artık futbolcularda transfer dönemi Ağustos´un sonuna kadar devam edecek. Bakalım bu kadar zaman zarfı içerisinde Kayserispor güçlü bir kadro oluşturabilecek mi? Yapmış olduğu genç futbolcu transferiyle şimdilik taraftarı gözünde pek fazla olumlu bir hava oluşturamadı.Umarım yabancı futbolcu transferiyle bu havayı aşar ve taraflarına gelecek sezon için büyük umutlar verir...