https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TEK VÜCUT OLMA ZAMANI!

Süper Lig´de geçen hafta deplasmanda Beşiktaş´la karşılaşan ve sahadan mağlup ayrılarak, ligdeki puan kaybını sürdüren Kayserispor´da ortalık toz duman.


Süper Lig´de geçen hafta deplasmanda Beşiktaş´la karşılaşan ve sahadan mağlup ayrılarak, ligdeki puan kaybını sürdüren Kayserispor´da ortalık toz duman. Taraftarın yorumları ve maç sonrasında futbolcuların moral anlamında çöküşü teknik heyetin de işini bir hayli zorlaştırıyor. Maç sonrasında kimilerine göre futbolcuların asabiyeti kimilerine göre yönetimin ortamdan kaynaklı sinir harbinde oluşları anlatılsa da önemli olanın her şeyi geride bırakarak önümüzde oynanacak olan maçlara adapte olunmanın altını bir de bu köşeden ben yazmak isterim. Alınan kötü sonuçlar her ne kadar maçı izleyen taraftarı veya takıma gönül vermiş isimlerin canını sıksa da bu durumu en ağır şekilde eleştirenlerden birisi de benimdir. Ne kadar ağır eleştiriler yapsak da, ?takım bizim takımımız´ diyerek ?bağrına taş basmak´ deyimini aklımıza getirmeli ve takımın ligde daha iyi olması için desteğimizi artırmalıyız.

Kayserispor´da son haftalarda alınan sonuçları bir kenara koyarak bu hafta cumartesi günü gündüz vaktinde oynayacağımız Rize maçına adapte olmalıyız. Rakibimizin ligde Fenerbahçe galibiyeti sonrasında bizimle oynamasını bir şans olarak değerlendirip en azından galibiyetle moral seviyemizi artırmalıyız. Sahada mücadele edecek olan futbolcuların, her ne kadar tribünden desteğe ihtiyaçları varsa dış alanda da duyacakları görecekleri yerlerde onlara moral verilmeli ve bunun için de bulunduğumuz kötü atmosferden bir an önce çıkmalıyız. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın dediği gibi bu takım, bunların üstesinden de gelebilecek güce sahiptir. Bu yüzden vakit, kenetlenme vaktidir. Vakit, bir olma ve tek vücut olma zamanıdır. Ayağa kaldırmak zor olsa da yıkmak çok basittir. Biz zoru seçtik ve ligde Kayserispor en zor anlardan dahi taraftarıyla çıkacaktır?