https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ŞUMİ ÖFKELİ!

Ligin 18.haftasında sahasında Galatasaray´ı konuk eden ve mağlubiyetle 3 puanı rakibe kaptıran Kayserispor´da futbolcular kadar teknik heyetin de morali bozuk.


Ligin 18.haftasında sahasında Galatasaray´ı konuk eden ve mağlubiyetle 3 puanı rakibe kaptıran Kayserispor´da futbolcular kadar teknik heyetin de morali bozuk. Özellikle başarısız oynamamalarına rağmen maçı kaybettiklerini düşünen Teknik Direktör Sumudica´nın, günün ilk idmanında futbolcularla yaptığı toplantıda moralsiz olduğu görüldü. Kayserispor´da bu moralsizliğin pek uzun süreceğini düşünmesem de, yine de Galatasaray mağlubiyetinin akıllardan hafta sonuna kadar çıkmayacağı da aşikâr bir şekilde karşımızda duruyor. Bir de federasyonun Kayserispor´u disipline sevk edişi yok mu ne desem bilemiyorum?

Kayserispor deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı için ilk idmanını kulüp tesislerinde yaptı. Maç için hazırlanan takımda futbolcuların son durumları hakkında soru sorduğumuz Şumi isteksiz bir şekilde yaptığı basın açıklamasında isteksiz cevaplar vererek de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aslında Şumi´yi yadırgamıyorum. Çünkü mağlubiyeti kimse kabullenmek istemez. Şumi de böyle karakterde bir insan. Alınan bu mağlubiyetin biz Kayserispor severler üzerinde ne kadar ağır bir duygu çöküntüsü yaşattığını zaman zaman yaptığımız yorumlarda söylesek de bu işin başındaki birisi olarak Şumi´nin bizden daha fazla yaşaması bu takıma olan bağlılığını ortaya koyar. 

Şimdi yapılacak en güzel olay her şeyi geride bırakmaktır. Ne de olsa yaşanan yaşandı. Bundan sonraki süreçte aynı olayların yaşanmaması için herkesin el birlikteliği ile duruma müdahil olması gerekir. O yüzden yöneticiler federasyon nezdinde, futbolcular da sahada ellerinden geleni yaparak haksızlıklarla mücadele etmelidirler?