https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA, ŞUMİ İLE YOLA DEVAM!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da, sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da, sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe maçı sonrasında yapılan açıklamalarla bir anda spor kamuoyunda merak konusu haline gelen Şumi´nin durumuna, aynı gün içerisinde Başkan Erol Bedir el koydu. Şumi her ne kadar ?ben gidiyorum´ dese de Başkan Bedir, onu ikna etmesini bilmiş olsa gerek ki, artı 2 yıl daha sözleşme imzalayarak 3 yıl daha Kayseri´de kalacağını göstermiş oldu.

Yapılan bu anlaşmaya pek bir diyeceğim yok. Çünkü Şumi´nin başarılı bir çalıştırıcı olduğunu geçen gün yaptığım televizyon programında da, açıkça dile getrdim. Bu söylemimi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama şunu bilmelisiniz ki, 17 tane yeni oyuncuyu ilk kez bir araya getirip, sonrasında da onlarla 41 puan toplayabiliyorsan, buna başarı derim. Yeni oluşan bir takım kadrosundan bahsediyorsunuz. Bu kadro belki de ligin dibinden kurtulmak için mücadele eden bir ekip de olabilirdi. Ama biz şimdi bu stresi değil de, ilk 5 içerisinde neden olmuyoruz diye kendimize stres oluşturuyoruz.

Kayserispor´da gelecek sezonlar için önemli bir imza olarak gördüğüm bu anlaşma umarım düşündüğüm gibi olur. Şumi gerçekten Kayseri ve Kayserispor´u seviyor. Alınan mağlubiyetlerden sonra girdiği ruh haline de, birkaç defa şahit oldum. Kabullenemediği zamanlarda sinirli oluyor ve duygusal konuşmalar yapıyor. Bunları unutsak da son yaptığı konuşmaya da eleştirimi eklemek isterim. Basın toplantısında ortaya attığı bir hedef vardı ki, ?ilk 8 içinde olmazsam giderim´ diye, artık gitmek sözcüğünü bırak Şumi, ligde iyi performans gösteren bir takım için çalışma yap. Bu da Şumi´ye bir eleştirim?