https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SEVİNÇ VAR!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da galibiyetin sevinci yaşanıyor.


Alınan galibiyet her ne kadar temsilcimizde yüzleri güldürse de, maç sonrasında yaşananlar ve sadece Fenerbahçe´nin konuşulması temsilcimiz taraftarının sinirlerini zıplatıyor. Fenerbahçe galibiyetiyle tüm basında, özellikle yaygın basında konuşulan ?Fenerbahçe nasıl böyle kötü oynadı?´ yorumları gerçeği yansıtmıyor. 

Kayserispor aldığı bu galibiyetle, ligde rakibi karşısında daha üstün oynadı. Sadece bu oyununu ilerleyen haftalarda da artırarak devam ettirmesi halinde sarı-kırmızlılar, ilk yarıda topladığı puanlarla ligin üst sırasında yer alacaktır. Fenerbahçe aldığı bu mağlubiyetle taraftarının moralini bozarken, daha önce çok iyi sonuçlar almaması da farklı yorumları beraberinde getirdi. Kayserispor taraftarı artık işi mizahi şekliyle anlatmaya ve takımın renkleri ile Fenerbahçe´nin kaybettiği takımların renklerinin aynı olmasına kadar vurgu yapmaya başladılar. Hal böyle olunca da bu sefer Fenerbahçe taraftarının sinirleri zıpladı.

Yani kısacası alınan galibiyetle temsilcimizin ne denli toparlanan bir görüntü vermesinden bahsetmek en doğrusu olur. Kayserispor bu galibiyeti artık unutmalıdır. Çünkü önünde önemli bir Göztepe maçı var. Hazırlık süresi biraz uzun olsa da, yine de bu maça erkenden motive olmak gerekiyor.  Daha önümüzde uzun bir lig var. O yüzden gelecek maçlar için hazır olalım?