https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SEÇİM İÇİN YORUMLAR!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da 5 Mayıs´ta kongre yapılacak. Daha önce mali genel kurul şeklinde gerçekleşmesi beklenen kongre için yönetim, seçimli maddesi ekledi ve görev süresi bitmemesine rağmen hevesli olacakların önlerini açmayı uygun görmüşler


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da 5 Mayıs´ta kongre yapılacak. Daha önce mali genel kurul şeklinde gerçekleşmesi beklenen kongre için yönetim, seçimli maddesi ekledi ve görev süresi bitmemesine rağmen hevesli olacakların önlerini açmayı uygun görmüşler.  Bu durum karşısında takımın sahada nasıl bir moral ile yer alacağı konuşulmaya başladı. Sadece takımı değil aynı zamanda taraftar da şaşkın bir şekilde ?Ne oluyor?´ diye kendine sormaya başladı.

Kayserispor´da alınan bu karar sonrasında yönetimdeki bazı isimlerle birebir yaptığım görüşmelerde edindiğim bir intiba var. O da hevesli olanlara kulübün teslim edilmesi. Çünkü yöneticiler bu zamana kadar yaptıkları çalışmalar karşısında el sağlıklığı yapanların yanı sıra bazı kesimlerin yaptıkları haksız diye nitelendirilen eleştiriler karşısında da bir hayli yıpranmışlar. Bu eleştiriler bazen dozajını dahi artırdığından kulüp olarak büyük tepkiler de gösterilmiş.  

Seçimli genel kurul kararı alan yönetim şimdi ortaya çıkacak adayları bekliyor. Eğer ki kimse yine ortaya çıkmaz ise bu defa yönetim kendi içinde bazı değişimlerle yola devam edecek. Bu konuda da bilhassa Başkan Erol Bedir´in mali yönden faydalı olacak isimleri yönetime eklemek istediği fısıltı halinde konuşuluyor. Bakalım seçim gününe kadar kimler ne yapacak. Bu arada seçim tarihi 5 Mayıs ama bu seçim ertelenme ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Çünkü o gün ilimize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın gelmesi bekleniyor.