https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ÖZLENEN TABLO!

Kayserispor sahasında konuk ettiği Akhisar´ı 1-0´la geçmesini bildi.


Bu önemli karşılaşma öncesinde yapılan tüm çağrılara kulak veren taraftarında, tribünde yerini alması beni sevindirdi. Maçın ilk dakikalarından itibaren ortaya konan futbol, geçen hafta bu takımda bazı hareketlenmelerin oluşacağının sinyalini vermişti. Kayserispor rakibi karşısında ilk anlarda önemli pozisyonlar yakalayarak, (her ne kadar ligin alt sıralarında olsa da) mücadeleyi bırakmadığı izlenimini vermiş oldu. Maçın ortasında özellikle yakalanan karşılıklı ataklar hem Akhisar adına, hem Kayseri adına değerlendirilemeyen pozisyonlar tribündekileri yerinde hop oturttu, hop kaldırdı. Kısacası heyecanı ve tansiyonu çok yüksek bir maç olarak kayıtlara geçti. Uzun zamandır sessizliğini koruyan ve kadrolarda fazla yer bulamayan Asamoah Gyan ise, maçta oyuna girdi ve attığı golle uzun süredir sessiz oluşunun da diyetini ödemiş oldu.

 Kayserispor aldığı bu galibiyetle hem ligde yükselişine devam etmiş oldu, hem de taraftarına derin bir nefes çektirdi. Maç sonrası taraftarın ve yönetimin yüzü gülerken, teknik heyet ise hala yarışın bitmediğinin sinyali verdi. Kayserispor daha uzun bir yolda gidecek gibi. Bu yolculukta öncelik her zaman olduğu gibi puanların haneye yazılması olarak belirtiliyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman´da bunun bilinciyle basın toplantısında öncelik hedefin takımın orta sıralarda olması, daha sonrasında ise hedeflerin yükseltilerek taraftarında isteyeceği Avrupa´nın konuşulması dedi.

Ha bu arada Karaman´ın konuşmasına başlamadan önce Kayseri´den istediği ise birlik ve beraberlik olgusudur. Bunun altına kalın bir şekilde çizen Hikmet Karaman taraftara maçlara gelin çağrısı yaparak, birlik ve beraberliğin hiçbir zaman için bozulmaması gerektiğini söylüyor. Yani kısacası özlenen tabloyu yeniden bekliyor?