https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA MORALLER YERİNE GELİYOR!

Kayserispor yeni dönem çalışmalarının ilk bölümünü gerçekleştirdiği tesislerinde, taraftarın da yoğun ilgisiyle karşılanıyor.


Özellikle takım kadrosunda yapılan değişim sürecini yakından takip eden taraftarlar, akşam idmanlarında tesislere yeni gelen veya gelecek olan isimlerin idmandaki durumlarını da yakından takip ediyorlar. Sadece takip etmekle kalmıyor, bir de yakalayabilirlerse fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyorlar. Böyle  moralleri yüksek bir havada çalışma yapan futbolcuların bir diğer takipçileri de yöneticiler.

Yönetim, özellikle takımda oluşan yeni yapıyı yakından takip ederken diğer yandan gördükleri eksikleri teknik heyetle paylaşıyorlar. Her şey buraya kadar bir kulüpte olası gerekenler diye düşünülse de, bir konunun altı kalın bir şekilde çizilmeye devam ediyor. Mali konuda hala yaprağın kıpırdamadığı Kayserispor´da son günlerde gözler bankalardan gelecek habere çevrilmişti. Bu konuda ilimiz siyasilerinin devreye girerek diğer kulüplerin de faydalandığı olaylardan faydalanabilmeleri için girişimlerde bulunmaları ve olumlu yanıt almaları yönetimi heyecanlandırmışa benziyor. Gelecek hafta bankalarla yapılan bu anlaşmanın basınla paylaşılacağını düşünüyorum. Böylece Kayserispor yakın zamanda ödemesi gereken tüm borçlarını genel hatları ile uzun vadeli ödemeler haline çevirmiş ve rahat bir nefes almış olacak. Bu saatten sonra şimdi iş bu sezon başında verilen mali anlamdaki söze kalıyor. Umarım satılan futbolcular ve gelecek mali destek Kayserispor için bu sezonun şahlanış dönemini oluşturur?