https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KIZAĞA ÇEKİLECEKLER VAR!

Süper Lig´de evinde Sivasspor´u yenerek moral bulan ve Ankaragücü karşısına avantajlı çıkacağını düşündüğümüz Kayserispor´un, maçta ortaya koyduğu oyun ve alınan sonuç tat vermedi.


Bu takımın dibine dinamit koyan bazı futbolcuların bir derse ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların oynamamak için çaba sarf ettiği takımda, daha fazla zaman almaları hem izleyenleri, hem de takıma gönül verenleri bir hayli yaralıyor. Maçta sağ kanadın azizliğini bu maçta da, yediğimiz gollerde resmen görünce, Lopez efendinin bu maçtan sonra ne gibi bir mazeret öne süreceğini gerçekten anlamakta zorlanacağımı peşinen belirtmek isterim.  

Sadece o değil, bir de skor 3-1 olunca defansın sigortası dediğimiz ?Kana´ bile, kırmızı kart görerek oyundan çıkmak için can attı. O da mağlubiyet değirmenine su taşıyan isimdi. (Bu arada Kana gördüğü kırmızı kartla Galatasaray maçında da takımını yalnız bırakacak.) Kısacası kenardaki ekip ve yönetim hafta içinde oturup düşünsünler. Ya da cumartesi günü yapılacak olan kongre sonrasında kim başa geçecekse, onlar otursun düşünsün. Bu takımda bazı isimlerin fişi tamamen çekilmelidir. Bu adamlar takıma hainlik yapıyorlar. Sivasspor maçında ortaya konan oyunla, Ankaragücü maçındaki performansı herkes tekrar tekrar izlesin.

Allah aşkına, artık görünenlere müdahale edin ve bu takıma gönül verenleri daha fazla üzmeyin. Her zaman söylediğim gibi; ?adı profesyonel olanlarla sahaya çıkıp ta yenilmektense, adı duyulmamış gençlerle sahaya çıkıp canla başla mücadele ederim daha iyi.´ Hiç olmazsa gençlerin alacakları mağlubiyette mazeretleri olur.

Adı profesyonel olanların hiç mazereti olduğunu düşünmüyorum. Bu böyle bilinsin?