https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KALECİ GÜNDEMİ!

Kayserispor´da birkaç haftadır gündemde kaleci konuşuluyor. Bu konu üzerine daha önceleri inceden göndermeler yapılsa da aslında iş başa düşünce çözümüne veya derdine düşüyoruz.


Kayserispor´da birkaç haftadır gündemde kaleci konuşuluyor. Bu konu üzerine daha önceleri inceden göndermeler yapılsa da aslında iş başa düşünce çözümüne veya derdine düşüyoruz. Geç kalınmış bir durum olsa da bazılarımız umarım bu olaylardan kendimize gereken notları alırız. Çünkü Kayserispor´da bu durum sezon başından buyana kanayan bir yaraydı ve sezon ortasında alt yapıyla çalışmalara gönderilen, sonrasında ise sezon arasında Fransa´ya giden Ali Ahamada´nın laneti olarak nitelendiriliyor. İnanırsınız inanmazsınız ama bir geçek var. O da Kayserispor´da böyle bir durum karşısında kimler sessiz kaldı.

Bakınız sezonun ikinci yarısında kötü gidişatın ilk başlarında Kayserispor´da bir basın toplantısı yapılmış ve Teknik Direktör Şumi´ye burada kalecinin sakatlığı ve ameliyat olma olasılığını sormuştum. Bu durum karşısında Şumi de diliyle dişi arasında bir açıklamada bulunmuş ama kaleci Muammeri de eleştirmişti. Özellikle ameliyat olma konusundaki aceleciliği ve bu durumu ara transfer döneminde kendilerine bildirmemesini anlamadığını söyleyerek bir anlamda mevcutta oluşan durumla ilgili tüm günahı Muammer´in kucağına bırakmıştı. Daha sonrasında yapılan yorumlarda da bu durum üzerinde fazlaca durulmamıştı. Şimdi Lung´un kırmızı kart görmesi ve Muammer´in de ameliyat olduğu için sezonu kapaması sonrasında ligde önemli bir maç öncesinde kaleye Vedat´ın geçecek olması bu olayı körükledi. Peki, yönetimin Muammer konusunda daha önceden bilgisi var mıydı? Yoksa Muammer gerçekten Teknik Direktör Şumi´nin de ima ettiği gibi kendisini garantiye almak için böyle bir hamle mi yaptı ya da Muammer oynayabilirdi de, son zamanlardaki ağrıları artınca doktorlar mı acil dedi? İşte bunların hepsi yönetimin bu günlerde yapacağı bir açıklama ile netlik kazanacak. Umarım taraftar da bu açıklama ile kaleci konusundaki tartışmalara son noktayı koyar. Ha bir kez daha belirtelim ki bu durum umarım bizim için de bir ders olur?