https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA İSİMLER VE TARTIŞMALAR!

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da gündeme gelen isimler var ama net olarak anlaşma sağlanan nokta transferlerin olmaması taraftarın endişesini artırıyor.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da gündeme gelen isimler var ama net olarak anlaşma sağlanan nokta transferlerin olmaması taraftarın endişesini artırıyor.

Yöneticilerle her platformda yaptığımız görüşmelerde bizlere sabır derlerken taraftarında en kısa zamanda en iyileri izleyeceklerini belirtiyorlar. Onlar belki sabır diye diretecekler ama taraftarda spor kamuoyunda öne çıkan isimler nedeniyle pek fazla bir heyecan içine girmeden endişeli bekleyişlerine devam ediyorlar. Son olarak gündeme gelen birkaç isim var ki onlardan bir tanesi de Welliton. Bu oyuncu konusunda daha önceden düşüncelerimi paylaşmıştım. Bu oyuncu dışında Trabzon´dan almak istediğimiz bazı oyuncular konusunda da tartışmalar başlamış gibi görünüyor. Zeki ve Mustafa gibi iki oyuncuyu geçen sezon kiralık olarak oynatan Kayserispor´da yöneticilere son günlerde Mustafa Akbaş konusunda eleştiriler geliyor. Bu oyuncu konusunda daha önceki performanslarının görülmesini ve takımı ne kadar çok tehlikeye attığının bilinmesini isteyen taraftarlar futbolcu ile ilgili olumsuz düşüncelerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmaya da devam ediyorlar.

Durum öyle ki artık taraftar takıma faydalı olacak diyerek nokta transferlerin bir an önce yapılmasını da şart koşmaya hazırlanıyor. İyi de yönetim hangi mali kaynaklarla bunu yapar derseniz?..